Brood & Beleg

×

Prego Maaltijdenservice behaalt Smiley-label en brengt voortaan ook brood aan huis

Prego bvba, een kmo uit Olen die catering levert aan diverse bedrijven en particulieren, gaat voor een betere kwaliteit en service. Het bedrijf is voornamelijk actief op de markt van huis-aan-huislevering van volledige maaltijden voor hulpbehoevende personen en alleenwonenden in de ruime regio.

Onlangs behaalde Prego met trots het Smiley-label. Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) kent de Smiley toe als erkenning voor de autocontrole en de gegarandeerde voedselveiligheid.

Concreet wil dit zeggen dat het volledige team van Prego heeft aangetoond dat ze over een degelijk autocontrolesysteem beschikt dat ervoor zorgt dat de gebruikte producten in alle stadia van het productieproces voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake voedselveiligheid en kwaliteit.

Brood en beleg aan huis

Prego hecht veel belang aan het dagelijks contact met zijn klanten. Naast het aanbieden van kwaliteitsmaaltijden wil het nu een stap verder gaan in deze thuiszorg. Voortaan is het mogelijk om ook vers brood en beleg aan huis te laten bezorgen. Hiervoor gaat Prego samenwerken met een warme bakker uit de regio.

"Door het dagelijkse contact met onze klanten stelden wij vast dat er niet enkel nood is aan een gezonde warme maaltijd. Veel personen hebben echter ook moeite om elke dag vers brood en beleg op tafel te krijgen.", zegt Mark Bellens, zaakvoerder van het bedrijf. "Dit gat vult Prego nu op door er voor te zorgen dat onze klanten op een gemakkelijke manier ook kunnen genieten van een evenwichtige en gezonde broodlunch."

Prego start met de bedeling van wit en grof gesneden brood. Voor alleenwonenden zijn er ook halve broden beschikbaar. Een basisassortiment broodbeleg wordt aangeboden en kan, afhankelijk van het succes, snel uitgebreid worden. Door het brood samen te bezorgen met de warme maaltijd, worden er geen extra distributiekosten aangerekend aan de klant.

Klanten kunnen hun bestelling plaatsen voor 16.00 uur op de werkdag voordien via bestel@pregobvba.be

Wil je elke week onze menu ontvangen?
Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Telefoonnr.
014 23 37 06
Enkel tijdens kantooruren

Prego maaltijdenservice bvba
Pastoor Van Looystraat 18
2250 Olen

 
Website Lowie